Клиент:
Astral Holidays
Местоположение:
к.к Слънчев бряг
Фаза на изпълнение:
В изпълнение

Един хотел, на който реконструкция и по-скоро модернизацията ще представлява татално ново виждане за пространствените решения. Входната зона, лоби бара и рецепцията, както и подхода към различните зони на хотела, са обособени в един масивен обединен обем, със силно акцентни зони , но с подходящо комбинирани дизайнерски решения. 

Входната зона запазва вид "атриум" с простор и естествена светлина, състарена дървена ламперия, ратан и обособена зона меко сядане.

Преходната зона преди рецепция е "осветена" от озеленената стена до стълбището .

Рецепцията е оградена с дървени трупи, абсолютно нетипично за морски хотел , но много подходящо на цялостната идея. 

 

Още в тази категория:
« Let`s go green
iHOT@L Room »