Client:
Private
Position:
Alen Mak, Varna city

The single-family residential building is located in the Alen Mak area, Varna.

The layout of the interior was predetermined by the wide sea view opening up from the southwestern part of the property. The natural land displacement of the plot allowed the development of the building on three levels.

On the ground floor there are a spacious living area with a kitchen and dining area, a guest room, a garage for two cars and storage rooms.

A veranda spot is arranged in front of all the living rooms, from which the yard with a pool at the basement level is accessible. There is also a BBQ area with a dining table.

The bedrooms are located on the first floor - a master bedroom with adjoining wardrobe and panoramic bathroom, three separate bedrooms with common living area.

In the basement there is a study, a sports hall with steam bath, sauna and shower, as well as several storage rooms.

In the fa├žade layout the starting point is the maximum opening to the south favourable direction. The building is covered with monochrome fibre-cement boards and HPL, imitating wood. The vision is modern, consistent with the functional distribution and zoning of interior spaces.