Клиент:
HVD
Местоположение:
Обзор
Фаза на изпълнение:
В процес на изпълнение

Респектиращ с мащабите си, новият ваканционен комплекс Reina Del Mar в Обзор е проект, в който вложихме въображение и професионализъм. При проектирането и изпълнението на обект от такъв характер няма място за компромиси с качеството и естетическата визия. Като архитекти и интериорни дизайнери се съобразяваме със съвременните тенденции при дизайна на такъв тип обекти, подчинени на основната функция на all inclusive комплексите – висок комфорт на обитаване.

Хотелската част се състои от шест сгради, в които са поместени 564 хотелски единици – стаи и апартаменти. Допълнителна възможност за гостите на комплекса е настаняване в една от 80-те луксозни самостоятелни вили, обединени около атрактивен басейн-лагуна. Reina Del Mar предоставя разнообразие и в местата за релакс и хранене – проектираните бюфет-ресторанти, тематични а ла карт ресторанти, атрактивни барове, открити басейни за деца и възрастни, места за развлечение, луксозен СПА център със самостоятелен басейн ще осигурят потребностите на всеки от посетителите. 

Като представител от категория 5* морски хотели, комплекс Reina Del Mar е с модерна архитектурна визия, продиктувана от особеностите на терена и разположението си спрямо морската панорама. Стаите са просторни, с максимален фронт към морето. Екстериорът е решен с материали като естествен камък – травертин, HPL облицовки и мазилки. Динамичната визия на комплекса е постигната и чрез проектирането на разнообразни зелени зони, пътеки и алеи, които освен осигуряването на бърза комуникация между отделните елементи, работят и самостоятелно като места за отдих и разходка.

Колективът ни държи всеки от детайлите да е изпълнен прецизно така че комплекс Reina Del Mar да бъде перла в черноморското крайбрежие.

Още в тази категория:
Конкурсен проект Карин дом »